Indstillinger
Gå til sidste indlæg Go to first unread
Bimsen  
#1 Skrevet : 6. februar 2017 17:59:15(UTC)
Bimsen


Tilmeldt: 06-02-2017(UTC)
Indlæg: 2

Iriterende sluplyd ved indkobling til 1. og 2.gear.. olien er lige skiftet i gearkassen ved 150.000km, som ellers skifter gear fremragende! Alle bøsninger og motorophæng er efter det oplyste helt fine. Ingen slør umiddelbart.. tre værksteder, tre meninger, som anført herunder:
1. muligt større slør i kron og spidshjul siger et værksted...?
2. Skiftegafler muligvis slidt, og ikke noget med slør i kron og spidshjul?
3. Honda sagde skift gearkasseolien, ikke kendt gearkasse problem ellers i den model..men olien skal skiftes ved 120.000km eller 6 år. Var ikke skiftet tidligere
Lyden er blevet mindre efter olieskiftet for få dage siden bilder jeg mig ind, men kan det være noget med koblingen? I det øjeblik jeg kobler ind kommer sluppet kort efter når den skal i 1.gear og mere lyd når den skal i 2.gear.. ikke høj lyd men er belastende fordi man kender bilen og lægger mærke til lyden.. lyden kommer ikke umiddelbart når bilen holder stille og man skifter gear/kobler ud, men med "vægt" på, ikke samme lyd i øvrige gear, som jeg hører det. Bemærker når jeg starter motoren op, at den sluplyd kan komme lejlighedsvis uden bilen er i gear. Lyder som om at det forplantes ved udstødningen, men den gør det måske 2-4 gange på en uge. Bilen kører hver dag og det gør den aldeles fremragende. Er der nogen herinde, som genkender eller kunne komme med et kvalificeret bud på problemet. Har ringet til flere Honda værksteder og ingen kender umiddelbart til problemet, men også længe siden de har lavet disse biler. Bilen er registreret i 2007. 2.0 Sport benziner.

Rediger af bruger 7. februar 2017 09:13:57(UTC)  | Grund: Ikke udspecificeret

Bimsen  
#2 Skrevet : 9. februar 2017 12:24:00(UTC)
Bimsen


Tilmeldt: 06-02-2017(UTC)
Indlæg: 2

Applause Dancing fejl fundet! Ny kobling isat, problem løst. Nogle fjedre i/ved koblingen bliver slidte efter alder, og fremkalder lyden. Til info for andre..
Erisken  
#3 Skrevet : 7. februar 2019 16:46:56(UTC)
Erisken


Tilmeldt: 30-12-2018(UTC)
Indlæg: 2


Tänään olemme julkaisseet uuden NetEnt-pelin nimeltä Fantasini: Master of Mystery. Pyöritä ja katsele linkitettyjen kelojen ominaisuutta, joka tekee kelat pyörimään yhteen. Tässä pelissä on 243 tapaa voittaa ja laaja vedonlyönti alue sekä mahtava grafiikka. Kokeile sitä tänään sekä mobiililaitteilla että työpöydällä ja pysy ajan tasalla uusista peleistä http://kaikkikasinotlista.com/ !
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum.
Du kan ikke svare på indlæg i dette forum.
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke ændre dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke lave afstemninger i dette forum.
Du kan ikke stemme i dette forum.

Notifikation

Icon
Error