Indstillinger
Gå til sidste indlæg Go to first unread
SørenB  
#1 Skrevet : 9. oktober 2018 12:40:56(UTC)
SørenB


Tilmeldt: 09-10-2018(UTC)
Indlæg: 1

Hej derude.

Jeg oplevede noget i sommer, som gjorde mig rasende! Jeg søgte en ekstra bil til min søn, som næsten var færdig med at tage sit kørekort. Budgetten var ikke stort, så jeg søgte en brugt bil. Jeg tjekkede forskellige hjemmesider, og da jeg endelig fandt en, viste det sig at sælgeren havde fusket med kilometertallene samt bilens stand. Dette ødelagde fuldstændig min tillid sælgere på bilmarkedet, men jeg fik dog et godt tip med på vejen, så lidt er der da kommet ud af min oplevelse! Min kammerat anbefalede mig at lave en slutseddel med køberen, dvs. en købsaftale som sikrer gode rammer for handlen. Dette er et enormt godt redskab, og jeg kan ligeså anbefale at slå bilen op inden, at du overvejer at købe en brugt bil.

Brug evt. denne hjemmeside som skabelon for en slutseddel: https://www.tjekbil.dk/slutseddel
Kim Pedersen  
#2 Skrevet : 22. oktober 2018 15:42:40(UTC)
Kim Pedersen


Tilmeldt: 22-10-2018(UTC)
Indlæg: 1

Hej Søren,

Jeg havde samme idé til min søn, som fik kørekort for nogle uger siden. Budgettet var heller ikke særlig stort hos os, så jeg måtte tage et lille lån. Jeg brugte dog denne hjemmeside: https://www.samlino.dk/ til at finde det billigsete. Da jeg så endelig havde penge til at købe en brugt bil, var jeg ude for det samme som dig!

Ærlig talt så synes jeg det er for dårligt! Derfor er jeg glad for at læse dit opslag her, virkelig et godt råd. Jeg har allerede udfyldt en slutseddel, da vi i weekenden skal ud og se på ny bil. Jeg må også rose det den hjemmeside du anviste - virkelig god.

Hold øje derude!
Soren  
#3 Skrevet : 12. december 2018 10:52:17(UTC)
Soren


Tilmeldt: 12-12-2018(UTC)
Indlæg: 1

Hej Søren

Det var dog en kedelig oplevelse, men fedt at du deler den med os.

Ligesom med jer begge er budgettet også presset i vores familie, hvorfor jeg også skal låne penge ligesom ovenstående kommentar. Jeg låner dog bare fra https://fair-laan.dk/ , idet jeg kan sammenligne forskellige lån derinde. Det ved jeg ikke, om man kan med samlino?

I hvert fald er jeg interesseret i at vide, hvad du skriver i sådan en slutseddel, så du sikrer dig, at det ikke sker igen? :)

God jul.

Rediger af bruger 12. december 2018 10:52:55(UTC)  | Grund: Ikke udspecificeret

Skifor46  
#4 Skrevet : 22. januar 2019 15:25:20(UTC)
Skifor46


Tilmeldt: 22-01-2019(UTC)
Indlæg: 3

Hej!
Hvis du køber en brugt bil fra en privatperson, er der en risiko for, at du ikke får hele sandheden om bilen ... Derfor skal du altid se meget omhyggeligt på bilen, før du køber den.
Mihai  
#5 Skrevet : 14. februar 2019 16:08:20(UTC)
Mihai


Tilmeldt: 14-02-2019(UTC)
Indlæg: 1

Når du køber en brugt bil, skal du prøve at inspicere bilen så detaljeret som muligt. Vær opmærksom på små ting, og lad sælgeren ikke lægge pres på ham eller skynde ham. Og hvis du ikke har nok penge, kan du søge om lån i beviste kontorer. Jeg nærmede mig dette websted https://credit-list.com/dk/ og var tilfreds med resultatet. Konsulenterne forklarede alt på en tilgængelig måde og arrangerede hurtigt alt.
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum.
Du kan ikke svare på indlæg i dette forum.
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke ændre dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke lave afstemninger i dette forum.
Du kan ikke stemme i dette forum.

Notifikation

Icon
Error