Regler for brug af hjemmesiden

1. Der skal være en god og positiv tone i forumet. Tænk over hvad dit indlæg kan bidrage positivt med, inden at du trykker på "send". Hvis det ikke hjælper folk eller kan bidrage seriøst til diskussionen, så lad være med at poste det.

2. Lad være med at skrive overskrifter og indlæg MED CAPS LOCK NEDE eller med fed skrift. De vil blive slette uden varsel.

3. Lav overskrifter som forklarer om indholdet af tråden. Lad være med bare at skriver "Hjælp" eller noget i den retning. Skriv istedet "Min '92 Civic 1,6 ESI bruger olie" eller noget i den stil. Det er heller ikke tilladt at skriver "*** DELE SÆLGES ***", "!!! KØB MIG !!!" og den slags overskrifter. Folk skal nok se jeres indlæg, uden at man behøver at lave underlige tegn. Desuden skal annoncer vedrørende dele, sættes under "Køb og salg".

4. Det er ikke tilladt at reposte det samme indlæg flere gange, for at komme til at ligge i toppen. Du kan roligt regne med at folk har læst det og med søge funktionen er det nemt for dem at finde det igen.

5. Firma reklamer er ikke tilladt, med mindre at firmaet er godkendt under "partnere".
Det er ikke tilladt at lave salgstråde med import varer i større stil. At man har købt en dims hjem og gerne vil sælge den igen er ikke noget problem, men det er ikke tilladt gentagne gange at sætte ting til salg som er importeret.

6. Der er ikke tilladt at arrangere "Striben" træf og lignende. Klubben støtter kun lovlige arrangementer og vil derfor heller ikke have at folk reklamerer eller snakker om ulovlige arrangementer i forumet. Vi har masser af lovlige bane og 402m arrangementer, så folk skal hellere støtte op omkring disse arrangementer.

7. Hold jer til emnet i trådene. Forsøg at undgå at skrive om alt muligt andet og stille spørgemål som ikke vedkommet emnet. Hvis du vil spørge en person om noget, så send en PB istedet for at spamme tråden. Tænk over om dit indlæg er interessant for andre at læse og bidrager seriøst til diskussionen og om det holder sig til det oprindelige emne. Lav istedet en ny tråd og fortsæt der istedet for at dreje den oprindelige tråd over i noget helt andet. Indlæg som er off topic vil bliver slettet uden varsel.

8. Filmklip og store filer skal holdes i "Medlemsforum" og "Sjov med skæg". Her er det nemlig kun medlemmer der kan læse, så derfor sparer vi lidt på trafikken på den måde. Desuden er det ikke tilladt at uploade større filmklip som ikke har noget med klubben eller Honda at gøre.

9. Hvis tråde i forum kører af sporet, medlemmer ikke holder en god tone og/eller ovenstående regler ikke overholdes, forbeholder Honda-klubbens bestyrelse sig retten til at slette indlæg/tråde eller låse de pågældende tråde. Eventuel debat omkring denne administrator-handling skal ske via en privat besked til administratoren, eller alternativt en separat tråd oprettet til formålet i "ris og ros" forumet.

10. Din signatur må ikke indeholde mere end 4 linjer i højden.

11. Dit billede/avatar skal være et billede af dig, så medlemmer kan genkende dig til træf.

Generelt:

Vi forholder os ret til uden varsel at slette eller ændre i folks tekster, billeder og indlæg, hvis vi finder noget som ikke er i overensstemmelse klubbens regler for brugen af hjemmesiden. Hvis folk gentagne gange overtræder disse regler, vil personen få lukket sin profil for en periode og i sidste ende blive bortvist helt fra klubben.

Vi har mulighed for at lukke for folks profiler og få spærret deres IP nummer i yderste konsekvens.