3 gode aktiviteter til herreturen!

februar 21, 2022 by Ingen kommentarer

Herreturen er et fortsat vellidt koncept i danske vennegrupper. Ret beset går det ud på, at man mødes med sine bedste venner til en særlig tur år efter år – typisk på samme dato. Herreturen er ofte meget vigtig i vennegruppen, fordi der ikke er samme tid til at mødes som tidligere. Når man bliver ældre stifter de fleste nemlig familie og får typisk også mere travlt med deres arbejde. Af samme årsag skal herreturen være noget særligt. Vi ser her på 3 gode aktiviteter, som de fleste kan være med til.

Paintball

Paintball er en klassiker! Og det er der rigtig god grundt til! Det er nemlig sjovt og der er et indlagt element af både leg og konkurrence. Det skyldes blandt andet, at man ikke bare skyder hovedløst, men spiller spil som ”capture the flag”, hvor man skal erobre flaget hos modstanderen. Man starter derfor typisk med hver sin base og skal kæmpe sig vej ned til modstanderen og erobre deres flag for at få sejren!

Paintball er desuden kendt for at være lidt af en drengerøvsaktivitet, fordi den godt kan efterlade et par blå mærker på kroppen, fra skud med de splattende kugler!

Gokart

Gokart er bestemt heller ingen ny disciplin til herreturen! Det skyldes også her, at der er elementer fra både leg og konkurrence – men også at der er håneret på spil! Det at vinde i gokart kan nemlig implicit afgøre, hvem der er den bedste ti at køre i det hele taget!

Desuden er det en aktivitet, hvor der er masser af fart og spænding, hvilket passer godt ind i mange grupper. Da gokart skal køres ædru af sikkerhedsmæssige årsager, giver det god mening at ligge denne aktivitet ind tidligere på dagen.

Du kan læse mere om gokart og gode baner her.

Skydning

Kunne det ikke være fedt at skyde med pistoler o revolvere? I så fald er det blot at finde et sted at prøve kræfter med spændende håndvåben i forskellige kalibre!

På skydebanerne er der naturligvis OGSÅ mulighed for venskabelig konkurrence, da eventet typisk afsluttes med en lille skydedyst. Hvem er flokkens rigtige cowboy?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *