3 tips til at mindske kondens på ruden i bilen om morgenen

marts 30, 2022 by Ingen kommentarer

Vi kender allesammen det med at have kondens på ruden i bilen om morgenen. Og det kan hurtigt tage lang tid at varme bilen op til det punkt, hvor det begynder at forsvinde, og du endelig kan komme ud at køre. Hvis det er et tilbagevendende problem for dig, har vi her fundet et par tips til dig, som du kan prøve af for at se, om det skulle virke for dig og din bil. Så skal du ikke bruge alt for lang tid på at komme afsted hver morgen.

Her finder du de bedste mørklægningsgardiner til dit hjem, hvis du vil have nye.

Luft ud i bilen aftenen inden

Har du været ude at køre i din bil aftenen inden en kold nat, kan det være en god idé lige at bruge et halvt minut på at rulle ned i begge sider af bilen og lade kold luft komme ind. For jo mere varm luft der er i bilen, desto mere kondens vil der også blive skabt, når det så pludseligt bliver køligt udenfor bilen. Når du har været ude at køre i bilen om aftenen, er den jo tit varm, når du kommer hjem igen, og dette trick kan være med til at mindske den kondens i bilen, der er dagen derpå.

Skru op for den varme luft

Så er det også en god idé at skrue den varme luft op på max, når du om morgenen sidder og venter på, at du igen kan se ud af din forrude. Sørg for at det er blæserne på forruden, der er i gang, og skru så op på max varme, så det går hurtigere med at få fjernet det kondens eller frost, der sidder på ruden. Så går det også hurtigere for dig.

Rul ned for vinduerne

Sidst, men ikke mindst, er det også set, at det kan hjælpe at rulle lidt ned for vinduerne, mens du gør bilen klar om morgenen. Så kan vandet nemmere forsvinde ud af bilen, og kondens er jo i bund og grund vand, der har samlet sig så tæt, at det nu viser sig på din forrude. Så med et par centimeter på hvert vindue kan det altså gå hurtigere for dig at få en bil, der er klar til at køre i, når du skal på arbejde om morgenen. Prøv det selv af.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *