Bilelevatorer: Hvordan fungerer de og hvad er fordelene?

marts 26, 2024 by Ingen kommentarer

Flere og flere får indstalleret en bilelevator og det er der mange gode grunde til. Udover selvfølgelig sikkerhed, er det nemt og bekvæmligt. En bilelevator fungere i princippet på præcis samme måde som en varelevator. Men er dog designet så den fungerer optimalt til flytning af netop biler mellem flere niveauer.

For eksempel er Bilelevatorer fra Jema Lift er produceret på deres egen fabrik i Danmark. Det gør, at de kan være meget fleksible på størrelser og kapaciteter således at deres kunder får den optimale løsning. – Uanset om der er tale om en bilelevator i et privathjem, eller om det er i etagebyggerier.

Hvordan fungerer en bilelevator?
Typisk er en bilelevator bygget op omkring et sakse-løftebord. Løftebordet placeres typisk i en skat eller lignende. Det afskærmer billiften på alle sider. Skakten vil som oftest bestå af eksisterende bygningdele, men kan også være lette vægge opbygget specifikt til billiften. Ved hvert niveau er der så en dør eller en låge.

Fordele ved en bilelevator
1. Pladsbesparelse: En bilelevator giver mulighed for såkaldt vertikal parkering. Det vil sige parkering i flere lag. Dette kræver meget mindre plads end traditionelle parkeringspladser. Dette er især en fordel i byområder. Eller hvis man gerne vil udnytte sin grund optimalt.

2. Sikkerhed: Bilelevatorer er designet med de bedste sikkerhedsforanstaltninger for at beskyttet bilen og passagerer. En bilelevator fra Jema Lift er f.eks. af ekstra robust konstruktion, som forhindre uønskede folk adgang. Derudover sikre de at køretøjerne forbliver stabile under selve transporten.

3. God opbevaring: Ved at bruge en bilelevator minimeres risikoen for ridser, buler og andre former for skader, som ofte opstår under manuel parkering. Hvis ens biler er i den mere eksklusive ende, vil især dette være en klar fordel.

4. Tidsbesparende: Bilelevatorer kan betjenes hurtigt og effektivt, hvilket sparer tid. Dette er én af grundene til at mange større erhvervsbygninger og p-huse vælger bilelevatorer. Det sparer på parkeringspersonalet og giver hurtig adgang for de besøgende.

5. Æstetik: Udover de praktiske fordele, så er og bliver en bilelevator god æstetisk for en bygnings udseende. Den integrerede bilelevator kan være en rigtig pæn del af akitekturen, som giver sit eget innovative præg.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *