Bilpleje produkter der virker!

maj 30, 2022 by Ingen kommentarer

Bilpleje produkter er tit og ofte en jungle, der findes et hav af forskellige produkter, nogen er vildt dyre og andre vildt billige, her vil vi prøve at samle et overblik over hvilke bilpleje produkter vi synes er mest relevant til en normal forbruger.

Fælgrens

Fælgrens benyttes til rengøring af dine fælge, her er det super vigtigt du benytter en syrefri fælgrens, for at undgå skader på lak, gummi og ikke mindst dine fælge, ved at vælge et syrefrit produkt er du altid sikker på at det ikke kan gå galt, ved rengring af fælge.

Insektfjerner

En af de mest foretrukne bilpleje produkter er insektfjerneren, her har du mulighed for at opløse hurtigt og effektivt fastgroet insekter, som normalvis er umuligt at få af. En god insektfjerner løsner insekterne effektivt uden at du skal bruge en børste til at fjerne dem. Vi anbefaler altid SONAX insectstar.

Autoshampoo

Der findes et hav af bilpleje produkter i denne kategori, du kan både få en almindelige skummende shampoo, men også en shampoo der rent faktisk indeholder voks, som gør bilen ekstra afvisende for skidt og snavs. Autoshampoo skal oftest blandes op med varmt vand, her er det vigtigt at finde en blød mikrofiber vaskehandske til at vaske bilen med, da man ellers risikere at ridse bilen. Mange tror fejlagtigt at man blot kan begynde at vaske på en beskidt bil, helt uden forarbejde. Det passer ikke helt.

Forvaske produkter

Man bør altid forvaske sin bil, med en skumlanse eller i det mindste skylle bilen af for løstsiddende skidt og snavs, da du eller med garanti vil ridse din bil, vi anbefaler altid at du benytter en skumlanse, som er et af de mest foretrukne bilpleje produkter nu til dags. Med en forvask kan du skumme bilen ind, skummen vil opløse løstsiddende skidt og snavs, herefter kan du skylle bilen af igen og påbegynde håndvasken. Dette er super effektivt og meget undervurderet i bilpleje verdenen.

Tørrehåndklæde

Et godt håndklæde til aftørring efter endt bilvask er et must-have af bilpleje produkter, med et godt håndklæde, kan du faktisk tørre hele dit køretøj uden at skal bruge en ny, det sikre et pænere resultat og du slipper for de irriterende kalkpletter.

Kør ikke i vaskehal

Er du din bil kær, så bliv væk fra vaskehallen, uanset hvad de fortæller dig, så ridser den, køb nogen ordentlige bilpleje produkter og gør det selv derhjemme, eller på en offentlig vaskeplads, hvis du er mere til det. Jo mørkere bil, desto mere tydelige ville vaskeridser være efter en tur i vaskehallen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *