De bedste seler til mænd 

marts 22, 2021 by Ingen kommentarer

De bedste seler til mænd 

Seler til mænd er den specielle mulighed for dig, der ønsker at holde bukserne oppe. De fleste anvender nu livrem for at holde bukserne oppe, her hos BalderClothes ved vi godt hvorfor seler er must have i sin garderobe. Da det er ej blot et spørgsmål om funktionaliteten i at holde sine bukser oppe. Det kan nemt også være for at sætte sit eget personlige præg på sit outfit og her er seler til mænd en lækker løsning.  

Startede som undertøj.  

Seler til mænd var til at starte med en normal del af undertøjet, da man påførte det inden under skjorten for at beholde bukserne oppe og var ej set som værende rigtigt anvendt at have uden på ens skjorte som man efterfølgende gjorde. Selerne oven på trøjen var med til at sætte detaljen på sit outfit og derigennem skille sig ud og det blev hurtigt et populært beslutning at seler til mænd blev placeret oven på skjorten.  

Anvendes til alle former for sociale sammenhænge 

Seler til mænd er i dag et mere unikt valg at anvede, da seler adskiller fra andre og giver en muligheden for at kunne skille sig ud og kan benyttes til alle bryllupper for at placere sit eget personlige punkt på sit outfit. Her kan man også vælge i mellem en adskillige forskellige typer af seler og differentierende farver, som hermed får en til at skille sig ud og afslutte sit ouitfit.  

Udvalgt produktsortiment 

Hos os har vi besluttet at føre et mere traditionelt produktkatalog og fører dermed i de mørkere farver som grå, sort og blå. Da det er med til at lave en kontrast til de hyppigere lysere skjorter, som mange har inden under seler til mænd.  Men kan også sagtens anvendes, hvis du bare ønsker en mindre kontrast til sin skjorte. 

Mangler man et specielt kendetegn? 

Mangler man måske en smule identitet eller en del af dit klædeskab, der er med til at udskille dig ud fra de andre. Så kan seler til mænd være en løsning, da det snildt kan blive dit varemærke for hvem du er og derved giver dit outfit personlighed. 

Uskrevne regler 

Der er som sådan ikke nogle lov om at man ikke kan bruge seler til mænd sammen med en livrem, dog er det en fælles forståelse, at det ikke er svaret at bruge disse to bukseholdere på samme tid. som det nu er blevet til. Så længe du er indforstået med denne uskrevne regel er det kun fantasien, der stiller rammer for hvad du kan bruge med seler til mænd. Almindeligt er seler til mænd en accessorie, når du bør have en lidt pænere påklædning på og dermed er seler til mænd hyppigst benyttet oven på en skjorte, men har man en lækker bluse eller t-shirt, uden print ligeledes være en fin løsning.  

Finder vejen tilbage 

Seler til mænd er ved at finde sin vej tilbage til hvad, der er moderne og derved kan man være blandt de første til at få dem tilbage på beatet. BalderClothes elsker selv denne fashion udvikling og har dermed et udvalg af seler til mænd, så man har muligheden for at vælge præcis de seler, som går i spænd med din personlige stil.  

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *