Det er aldrig for sent at finde en ny hobby

maj 10, 2021 by Ingen kommentarer

… selvom det nogle gange godt kan føles sådan. Under denne coronaperiode er der mange, som er begyndt at lære noget nyt, for at få tiden til at gå. Måske er du en af dem? Eller også går du rundt med en drøm om det. Hvis det er tilfældet, så er det bare om at komme i gang. Selvom det er grænseoverskridende at kaste sig ud i noget nyt, er det også utrolig givende.

Lær at spille guitar

Mange mennesker drømmer om at spille et instrument, men mener desværre, at de er blevet for gamle til at lære det. Det er en udbredt misforståelse, at man ikke kan blive god til at spille et instrument, hvis ikke man lærte det som barn.

Hvis du, som så mange andre, tænker ”Er guitar noget for mig?”, så er svaret højest sandsynligt ja. Lysten til at lære at spille guitar er det aller vigtigste. Om du har korte eller lange fingre, tykke eller tynde fingre eller om du er ung eller gammel, er helt og aldeles underordnet.

Du kan starte med at leje en guitar, så du ikke behøver investere i en med det samme. Der findes masser af ressourcer på nettet som du kan drage nytte af, når du først begynder at lære guitar. YouTube er f.eks. et rigtig godt sted at starte.

Det er en god idé både at lære akkorder og fingerspil, og hvis du er rigtig sej, giver du dig også i kast med at læse noder. Det vil hjælper dig i det lange løb.

Bliv god i køkkenet

Du kan også begynde at eksperimentere i køkkenet, nu når du endelig har tiden til det. Det kan være, at du skal hoppe på surdejsbølgen eller måske skal du i gang med at sylte? Det kan også være, at du vil kaste dig over at lave noget lækkert hindbærsaft eller hyldebærsaft.

At blive dygtig i et køkken vil ikke kun glæde dig selv, men også din familie og dine venner. Tænk engang, hvis du kan invitere hele omgangskredsen på gourmetmiddag, når coronarestriktionerne bliver fjernet.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *