Hvilke bildele er mest værdifulde på en skrotbil?

september 6, 2021 by Ingen kommentarer

For de fleste skrotbiler, er der dele på dem, der stadig kan være penge værd. Det kan betale sig at vide, hvilke dele som er mest værdifulde, så du bedre kan vurdere værdien af din skrotbil når du skal sælge den videre til en autoophugger. Læs mere om nogle af de bedste bildele, der kan tages af din skrotbil.

Døre

Hvis du har en skrotbil, men dørene på bilen er helt intakte, har du muligvis mulighed for at tjene nogle gode penge! Der er særligt penge at tjene, hvis alle dele på døren fungerer korrekt. Mange skiller en bildør fra hinanden og sælger varerne separat. Man kan derfor særligt skabe værdi for køberen, hvis man sælger hele døren som en samlet enhed. 

Udstødningen

Udstødningen i en skrotbil kan være meget værdifuld, og det ved enhver mekaniker. En udstødning er værdifuld af to grunde. Den første er, at de ofte falder ud under køretøjet, og dermed skal udskiftes med det samme. Og den anden grund er, at de indeholder ædle metaller. Du vil opdage, at en udstødning har metaller, som f.eks. skal udskiftes med det samme. For det andet indeholder de ædle metaller som platin, rhodium og/eller palladium. Det skaber tilsamme en meget værdifuld reservedel!

Skærme

Skærme er nogle af de mest robuste metalkomponenter på din skrotbil. Og deres eneste formål er at beskytte hjulene og andre områder foran og bag på din bil. Af denne grund gør dette dem til en værdifuld vare. Du kan tjene gode penge på dine brugte skærme, hvis du kan få dem i fantastisk stand.

Fælge, hjul og dæk

Disse tre har masser af videresalgsværdi og kan endda sælges til genbrugscentre. Dine hjul er lavet af gummi, der kan genbruges til asfalt eller endda nyt gummi. Du kan tjene gode penge for disse hjul, især hvis de er aluminiumsfælge.

Find den bedste pris på din skrotbil

Du ved nu hvilke dele af din skrotbil, som har den højeste værdi for autoophuggerne. Du kan derfor forhåbentlig bedre vurdere værdien af din egen skrotbil, inden du skal sælge den. Hvis du ønsker at modtage tilbud på din skrotbil, kan du med fordel besøge bedsteskrotpris.dk, som har samlet mere end 40 autoophuggere i Danmark, som byder på din skrotbil og giver dig den bedste pris. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *