Køb af brugt bil – Undgå at blive snydt

april 24, 2021 by Ingen kommentarer

Køb af brugt bil – Undgå at blive snydt

 

Hvis du er på jagt efter en ny bil, man ikke ønsker at købe den fra ny, så er det muligheden for at købe den brugt. Det vil stadig føles, som en ny bil for dig, og det er både billigere, og man kan gøre brug af den, hurtigere, hvis man købte en ny bil. Men når man skal købe en brugt bil, så skal man sørge for, at man ikke lader bilforhandleren snyde én. Bilforhandleren er interesseret i, at få flest mulig penge for bilen, hvor du vil prøve at betale mindst muligt. Dog er der nogle andre ting, som du også bør være ekstra opmærksom ved, når du køber brugt. Du kan også læse mere på dette website om købmandsskab.

Løb hos en forhandler

Når du skal finde en brugt bil, så led hos en autoriseret forhandler, fremfor en privat. For hvis du køber af en privat person, så gælder købeloven ikke, og du har dermed ingen garanti.

Tjek om bilens servicebog er overholdt

Når du finder en bil, du kunne være interesseret i, så spørg til, om bilen er vedligeholdt, og om bilens serviceeftersyn er overholdt. Undersøg bilens stand selv med dine egne øjne, hvordan ser dens stand ud i dine øjne? Har den buler, eller ridser nogensteder? Har den ridser i ruden?

Er der gæld i bilen?

Du kan nemt tjekke, om der skulle være en gæld i bilen, uanset om du køber fra en privat eller en forhandler. Hvis du køber en bil med gæld, så hænger du på gælden. Du kan tjekke, på Tinglysningsretten, om bilen har gæld.

Tag en køretur

Det er vigtigt, at når du køber en brugt bil, at den er god at køre i. Derfor skal du naturligvis ud og køre i den, både på landeveje, men også motorvejen. Her får man også en ide, om hvordan bilens kørsel er. Hopper den, når den kører, eller kører den glidende? Det har en stor betydning.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *