Lån penge til en bil som studerende

juni 16, 2021 by Ingen kommentarer

Savner du at have din egen bil som studerende, men har du ikke penge til at købe en kontant, kan du altid vælge at finde dig et billån.

 

Der er mange låneudbydere, der gerne vil låne dig penge til en bil, også selvom du studerer, da du jo har god tid til at betale lånet tilbage i. Beregn gennemsnit på eks. prisen på billån online, og find frem til den bedste løsning hurtigt.

 

Har du brug for en brøk lommeregner i skolen, finder du en online her.

Ansøg om et billån online

Vil du gerne gøre det så nemt som muligt for dig selv at få dig et billån, og er du ikke interesseret i at snakke med nogen undervejs i forløbet, kan du med fordel vælge at ansøge om dit kommende lån på nettet.

 

Der er flere pengeinstitutter, der tilbyder billån over nettet, hvor du med få klik bare kan ansøge, og så får du ellers svar på med det samme, om du har mulighed for at låne til din bil eller ej. Det er meget nemt at have med at gøre.

Det skal du leve op til for at kunne låne

Der er som sådan ikke mange krav, du skal leve op til, før du kan låne penge. Herunder kan du se et udvalg af de mest gængse krav, der er til dig som ansøger, for at blive godkendt til et lån.

 

  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have et gyldigt Nem-ID
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret

 

Nogle steder kan du opleve, at du skal være ældre, men mange udbydere tager gerne imod dig, allerede når du er 18 år.

Husk at overholde de månedlige betalinger

Det er dog vigtigt at huske dig på, at det er essentielt, at du sørger for at betale de månedlige regninger, du får fra din låneudbyder, så du ikke ender med at blive erklæret dårlig betaler. For så er det nemlig, at du kan risikere at havne i RKI.

 

Så skal du eks. betale 200 kroner af på dit lån hver måned, er det bare med at huske at betale den regning. Det bliver også kun dyrere for dig i renter, hvis du ikke betaler disse girokort hver måned. Så husk nu at få det gjort.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *