Slip for dyre lån når du skal købe online!

december 31, 2021 by Ingen kommentarer

Hvis du elsker at shoppe, så behøves du ikke springe en måned over bare fordi der er mange regninger.

Hvis du er vild med online shopping, så kan du nogen gange blive bremset lidt af kontoen. Det kan være det er en måned fyldt med udgifter. Det kan også være du bare har shoppet for meget sidste måned. Uanset hvad, så råber banken når straks højt hvis du laver overtræk. Du skal nu ud og lave et dyrt lån, hvis du vil handle mere. Hvilket så gør at du nok vælger fra. Der er dog en smartere måde at flytte sine udgifter på. Du kan nemlig få en smart online kasse kredit. Den gør at du kan rykke betalingen af dine køb til andre måneder, hvor der er lidt flere penge. 

Den er lavet til brug i online butikker og er lige så nem at bruge som kort eller mobilepay. Den modtages i stort set alle shops på nettet i Danmark. Det gør at du kan købe alt du skal bruge på den smarte måde. Det er ting som sko, legetøj, værktøj, tøj, frækt lingeri, sommerdæk, mad, hårde hvidevarer, elektronik ja endda sexlegetøj. Alt kan købe med kontoen og bliver så til en samlet afbetaling. Det gør at du ikke få dyre gebyrer og masser af små lån. 

Hvordan skal jeg bruge den når jeg skal købe i mine sædvanlige butikker ?

Når du skal handle hvor du plejer, så gør du også som du plejer. Smider de varer du skal købe i din kurv og går til kassen. Her vælger du så frem for kort eller mobilepay, den nye konto. Når du har gennemført købet med denne, så trækkes pengene ikke på din konto. De trækkes på din afbetalingskonto. Her kan du så samle alle dine købe i en fælles afbetaling, der deles op i mange små bidder. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *