Spar penge på nye vinterdæk til bilen

januar 13, 2022 by Ingen kommentarer

Skal du snart til at have nye vinterdæk til bilen, og vil du gerne gøre det så billigt som muligt for dig selv, kan du her få et par gode bud på, hvordan du bedst bærer dig ad med det.

Husk at det også altid er en god idé at kigge på mærket, når du køber vinterdæk, da nogle mærker bare er dyrere end andre. Der er stor forskel på priserne på vinterdæk, og der kan sagtens være mange penge at hente her, bare ved at sørge for ikke at vælge det dyreste dæk på markedet, når det kommer til vinterdæk.

Har du også brug for et nyt ur, kan du jo evt. overveje at kigge nærmere på dette Seiko Chronograph, som er in lige i tiden. Køb populære ure her.

Få et tilbud fra dit værksted

For det første kan det være godt at få et tilbud fra dit lokale værksted, som du plejer at bruge. De har som regel mange vinterdæk liggende, og de kan med stor sandsynlighed godt lave et godt tilbud til dig, som du ikke kan matche mange andre steder. Derfor kan det bl.a. også være en god idé at have et godt forhold til sit værksted, da det i den grad kan betale sig.

Måske har han et par demo dæk, som han kan give dig en stor rabat på, og du kan jo også være heldig at få monteringen med i selve prisen.

Køb og monter selv dine vinterdæk

Hvis du gerne vil gøre det på en billig måde, kan det også være en mulighed for dig at købe dækkene selv og selv stå for at montere dem. Det er klart, at det bliver dyrere at købe vinterdæk, hvis du også skal betale løn til en mekaniker for at skifte dækkene for dig.

Kan du sagtens finde ud af at gøre det selv, er det i den grad værd at overveje, da du i så fald kan ende med at spare mange penge bare i arbejdsløn alene. Og det tager jo ikke så lang tid igen, hvis du bare har de rette omstændigheder og værktøj at gøre det med.

Send dine sommerdæk på dækhotel

Har du ikke plads til at opbevare dine sommerdæk derhjemme, eller gider du bare ikke at bruge plads på at have dem, kan du jo altid undersøge, om det kan lade sig gøre at få opbevaret dine dæk hos det værksted, der skifter dækkene på din bil.

Det koster som regel kun et par hundrede kroner om året, og hvis du er heldig, kan du også få monteringen af dækkene med i prisen. Så det er værd at overveje, især hvis du ikke selv lige har plads til fire dæk.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *