Tag et virksomhedslån, så du kan starte købe firmabil

maj 16, 2021 by Ingen kommentarer

Det skal ikke forstås, som at du skal bruge dine alle dine virksomhedspenge på biler, det skal forstås på den måde, at du skal bruge det lån, på at bygge dit firma op, så du i sidste ende, kan tjene mere og få flere penge imellem hænderne. På denne måde kan du helt selv bestemme, hvad din ekstra løn skal gå til. Det kunne for eksempel gå til en hobby. Og den hobby kunne have noget med brombær at gøre!

Virksomhedslån og hvad det skal gøre godt for

Hvad er et virksomhedslån egentligt? Og hvordan er det anderledes end et almindeligt lån? Meget simpelt er det et lån, som du kun kan tage igennem din virksomhed, altså et firma lån. Og ikke nok med det, så er der en del krav til dit firma, inden du kan tage dette lån. Dit firma skal have været i drift i mere end 18 måneder, din årlige indtægt skal være mere end 550.000 kr., alle direktørerne skal være bosat i Danmark, du skal have en bankkonto dedikeret til forretninger, dit firma skal have en fysisk tilstedeværelse og du skal kunne tilbagebetale lånet indenfor en periode af 18 måneder. En del krav, især når man også tager i betragtning, at et virksomhedslån ikke er just billigt. Men for nogle kan det være lige det skub, som en virksomhed har brug for, for at vokse sig selv større. Måske er du en af dem?

Flere penge, mere frihed

Hvis det så lykkedes dig at vokse dit firma større af et virksomhedslån, så har du forhåbentligt endt med flere penge i hænderne. Og nogle gange ved man ikke hvad man skal bruge disse penge på. En af tingene man kunne bruge det på, kunne være en hobby. Og denne hobby kunne for eksempel være at dyrke sine egne brombær. Tænk over det, en sjov hobby, som også lægger noget ansvar over på dig i din fritid. Det er ikke fuldkommen tomgang til hjernen, man skal faktisk tænke lidt. Som køb billige brombærbuske her og start din nye hobby allerede i dag!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *