Vi genkender behovet for en ny skærm 

februar 23, 2021 by Ingen kommentarer

Vi genkender behovet for en ny skærm 

Næsten alle forbruger med en mobil kender til udfordringen ved have en ødelagt skærm. Dette problem kan utrolig nemt hænde i løbet af ens dag. Som de fleste har erfaring med så er mobil utrolig følsomme, hvor selv få hak kan forudsagde kæmp skade på skærmen og derved gøre jeres telefon ubrugelig. Du kender muligvis til episoden hvor et familiemedlem har jeres iPhone og  tilfældigvis kommer til at smadre den. Den mest hyppiste skade på de nyere iPhones er påført deres skærme, efersom de er yderest følsomme for stød. Den klogeste beslutning vil derfor være at købe den bedste skærmbeskyttelse mulig. Med det høje mængde skader på mange typer mobiler på det internationale marked, har mange butikker besluttet sig for at desgne beskyttelse, så kunder kan tabe deres telefon uden at skulle købe en helt anden skærm. Ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ingen sikkerhed for at din skærme ikke bliver ødelagt hvis I skader den.  

 

SmartGlass er den mest anvendte skærmbeskyttelse på det internationale marked.  

Hos NORTAGG har vi kæmpe ekspertise inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en dyd ud af at skulle lave den ultimative beskyttelse til mobilbrugerne. NORTAGG har gennem en svær proces skabt SmartGlass, som minder om traditionelt skærmbeskyttelse på en del indikatore. Klassisk beskyttelse er konstrueret af skrøbeligt materiale og kan derved nemt blive smadret ved små slag. Hvis du køber SmartGlass er du sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da den ikke udelukkende er konstrueret af glas, men er sammensat med plastik i form af TPU, som tildeler beskyttelsen bevægelighed og derved giver skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan klare mange tab inden I vil opleve skader på sin skærmbeskyttelse.  

 

Designet til den specifikke mobil 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal selvfølgelig dække hele skærmen, så du ikke har blottet steder på din skærm. Her er SmartGlass designet til den enkelte telefon udgave, så du kan prøve en perfekt pasform mellem skærmbeskyttelsen og smartphonen. Det garantere jeres i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke kun dækker lidt af jeres skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres bedste ven skærmbeskyttelsens verden.  

Når du skal købe den ultimative skærmbeskyttelse er det altafgørende at overveje pålægning, eftersom det skal være let for jer at montere selve skærmbeskyttelsen på jeres iPhone, da I sikkert har set at der ved placering af skærmbeskyttelse muligvis kan skabes sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis man køber SmartGlass undgår du disse problemer, eftersom I modtager et monteringsværktøj, som hjælper en med at fjerne de problematiske luftbobler.  

SmartGlass kommer med en monterings applikator, som assisterer en med at placere jeres skærmbeskyttelse optimalt, så du slipper for at skærmbeskyttelsen ikke dækker hele skærmen eller sidder forfærdeligt på iPhonen og derfor ikke dækker hele skærmen. NORTAGG mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være nem for kunden at montere, hvorfor vi er meget begejstret for dette redskab til montering.  

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *